Online sportfogadás: A rangadók hétvégéje

március 11, 2022

Hétvégén leginkább a topligákra figyelnek a labdarúgás fogadás szerelmesei, most pedig szerencséjük is van, hiszen több izgalmasnak ígérkező találkozó is vár rájuk. Kezdjük rögtön az angol pontvadászattal, azaz a Premier League-gel, ahol idén is óriási a küzdelem a legjobb négybe kerülésért. 

A szombati Tottenham-Manchester United meccs ebből a szempontból is fontos lesz, hiszen még mindkét csapat reménykedhet a negyedik helyben, igaz, a fő várományos valószínűleg az Arsenal. Erre a mérkőzésre speciális oddsok is rendelkezésre állnak.

Ha már Artetáék szóba kerültek, ők vasárnap a Leicestert fogadják - természetesen erre a találkozóra is a legjobb oddsokat kínáljuk. A szombati olasz meccsek is fontosak lesznek a BL-indulás szempontjából, a Sampdoria a Juventusszal, míg a Milan az Empolival csap össze. 

Az amerikai sportok kedvelőinek is érdemes résen lenni a hétvégén. A kosárlabda fogadás igazán beindulhat a napokban, hiszen az NBA-ben számtalan találkozót rendeznek. A Boston Celtics a Detroit Pistonsszal, a Miami Heat a Cleveland Cavalliersszel, a Los Angeles Lakers pedig a Washington Wizards-szal játszik.

Az online sportfogadás kedvelt sportága még a jégkorong is, az ottani kínálatból most a Pittsburgh Penguins-Vegas Golden Knights és a Vancouver Canucks-Washington Capitals derbiket ajánljuk a játékosok figyelmébe.