Online sportfogadás: A végjáték felé

április 26, 2024

A topfutball a bajnoki hajrákhoz, a kézilabda Bajnokok Ligája pedig az egyenes kieséses szakasz végjátéka felé közeledik. Mi természetesen mindkettővel foglalkozunk majd, de először essen szó utóbbiról, ugyanis szerencsére még két magyar csapat is versenyben van. Mindkét együttes szombaton lép majd pályára: a Ferencváros ellenfele az Esbjerg lesz, a Győr a Vipers-szel küzd. Egyik esetben sem egyértelmű esélyes a magyar csapat, de azért arról sincs szó, hogy le kellene őket írni. A legjobb oddsok kedvelői biztosak lehetnek abban, hogy remek mérkőzések várnak ránk.

Ha most ismerkedsz az Unibettel, kiemelten jól járhatsz: Töltsd fel a számládat és jóváírunk neked neked egy 50%-os befizetési bónuszt, akár 10 ezer Ft értékig!

Mindeközben pedig a Premier League-ben élesedik a bajnoki hajrá, azaz a foci fogadás kedvelői is készülhetnek. A Liverpool kezd kiesni a versenyfutásból, az utolsó esélybe azonban még kapaszkodhat Jürgen Klopp csapata. Ehhez szombaton feltétlenül nyerniük kell a West Ham ellen, ez viszont egyáltalán nem lesz egyszerű feladat. Az Arsenalra nagyon nehéz meccs vár a Tottenham otthonában, Artetaáknak szintén nem fér már bele a pontvesztés, a City pedig a Nottingham elleni győzelemmel próbálja tartani a lépéselőnyét.

Fogadj PL-re és vágj zsebre ingyenes élő fogadást! Köss legalább 10 000 forint értékben egy előzetes fogadást Premeier League hétvégi fordulójának első mérkőzésére a promóciós időszakban, és mi minden más meccsre jóváírunk neked egy-egy 1000 forint értékű ingyenes élő fogadást!