Online sportfogadás: A Veszprém ezúttal trónra ülhet?

június 17, 2022

A Telekom Veszprém vitán felül az elmúlt évtizedek legsikeresebb magyar férfi kézilabdacsapata, amelynek azonban a legnagyobb siker, a BL-győzelem sohasem jött össze. Pedig emlékezhetünk rá, hogy a 2016-os döntőben már 9 gól is volt a bakonyiak előnye, végül azonban mégis a lengyel Kielce örülhetett. Eljött a revans ideje? - szól a kérdés, hiszen a mostani elődöntőben szintén Talant Dujsebajev csapata lesz a magyar együttes ellenfele. A keretek minősége és az edzők rutinja közötti különbség egyértelmű lengyel fölényt mutat, de pontosan tudjuk, Kölnben mennyit ér a papírforma. 

A kézilabda fogadás egy másik klasszikus miatt is izgalmas lesz szombaton. A THW Kiel és a Barcelona párharca nagy múltra tekint vissza, mi pedig ezúttal is a legjobb oddsokat kínáljuk! Ráadásul fogadni is jobb társaságban, ajánlj minket barátaidnak, rájuk nagyvonalú üdvözlőbónusz vár, és a te markod sem marad üresen!

Vasárnap folytatódik az NHL fináléja is. Az első meccsen egészen elképesztő izgalmak után nyert a Colorado Avalanche. A Tampa Bay 3-1-es hátrányban visszajött még ugyan, de végül a hosszabbításban Burakovsky gólja döntött. A vasárnap hajnali második meccsen azonban biztosak lehetünk abban, hogy a Tampa Bay szeretné eltüntetni a hátrányát. Kérdés, hogy melyik csapat ünnepel majd a végén, mi azonban biztos örülhetünk majd - az Unibet 25. születésnapja alkalmából havonta 25 szerencsés játékos 320 000 Ft extra készpénznyereményt vághat zsebre!