Online sportfogadás: A vizes vb jelenti a fő izgalmat

június 27, 2022

Mikor év elején kiderült, hogy beugróként Budapestnek kell megrendeznie a vizes vb-t, valószínűleg még a szervezők sem voltak biztosak abban, hogy ilyen színvonalas viadalt tudnak rendezni. Ám szerencsére a magyar főváros ismét bizonyított, remek versenyeket láthatunk, mégpedig sok néző előtt. A vízilabdatorna tekintetében pedig az igazi izgalmak most, a második héten jönnek majd. Ma a férfi tornán remeknek ígérkezik az Olaszország-Ausztrália és a Grúzia-Horvátország meccs is, a lányokál pedig holnap jönnek a negyeddöntők. Az olasz-spanyol szuperrangadóra délután kerül sor, a magyar válogatott ellenfele pedig az az Ausztrália lesz, mely csapat ellen a legutóbbi két meccset nem sikerült megnyerni, igaz, ezek 2019-ben zajlottak. Joggal remélhetjük tehát, hogy ezúttal Bíró Attila tanítványai kerekednek majd felül. 

Ünnepelj magyar gólokkal, a legjobb oddsokkal és az Unibettel! A cég 25. születésnapja alkalmából december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!

A tenisz fogadás is sok izgalmat tartogat majd a következő időszakban, hiszen jön a wimbledoni torna. Rögtön hétfőn elkezdődik a meccsdömping: Stan Wawrinka ellenfele az olasz Sinner ellen küzd, a magyarok közül pedig Gálfi Dalma, Udvardy Panna és Fucsovics Márton is pályára lép az első napokban. Kedden pedig jön az egy év után visszatérő Serena Williams első meccs, az extraklasszis ellenfele a francia Tan lesz. 

Tedd velünk izgalmasabbá a tornát: Iratkozz fel az ajánlatra és a wimbledoni tenisztornára tett minden nyertes fogadásoddal ranglista pontokat gyűjthetsz. Ha a legjobb 50 helyezett között végzel, akkor extra pénznyeremény üti a markodat a verseny végén!