Online sportfogadás: AFC és NFC döntők

január 22, 2021

Online sportfogadás szempontjából is hatalmas esemény érkezik, hisz magyar idő szerint vasárnap este és hétfő hajnalban kerülnek megrendezésre az NFL konferencia döntők, és kiderül, hogy kik vesznek részt az 55. Super Bowlon. Az NFC döntőjén a Green Bay Packers és a Tom Brady-vel felvértezett Tampa Bay Buccaneers találkozik, ezzel megkapjuk a várva várt Brady – Rodgers meccset. Az AFC végjátékában a Buffalo Bills csapata mérkőzik meg a tavalyi bajnok Kansas City Chiefs-szel, akiknél még Patrick Mahomes szereplése kérdőjel. Nagyon izgalmas meccseknek nézünk elébe, és az oddsok is ezt tükrözik.

Ha pedig már amerikai futball és sportfogadás: még mindig fut az Unibet amerikai sportokra vonatkozó promóciója, melynek kereti között egy nyereménysorsoláson vehetünk részt. A részvételhez egy legalább 1500 forint értékű fogadás szükséges az NFL, NHL, NBA vagy MLB mérkőzéseire, így egy sorsjegyhez jutunk. Ha több fogadást kötünk, azzal az esélyünk is nő, és szerencsés esetben akár minden héten 160 ezer forinttal lehetünk gazdagabbak.

Az AFC és NFC döntők mellett tehát érdemes szétnézni a többi tengerentúli sport között, már csak azért is, mert a nyereménysorsolás mellett a legjobb oddsok várnak ránk.