Online sportfogadás: Amerikai major sportokban gazdag karácsony elé nézünk

december 24, 2021

Az Unibet adventi kalendáriuma eddig is az elképesztő nyeremények és remek sportfogadás ajánlatok tárházaként szolgált, ám a legnagyobb dobás még hátra van: vajon mi lesz az utolsó ládában, december 24-én? Jó hírünk van, akár már ebben a pillanatban kiderítheted!

Az ünnepi hétvégén sem csillapodnak az izgalmak, ugyanis a Premier League hagyományos Boxing Day-fordulója mellett, a tengerentúlon is zajlanak az események. Az amerikai futball fogadás híveit december 25-én és december 26-án összesen 14 mérkőzés várja! Válogass a legjobb oddsok közül és fogadj olyan rangadókra, mint a Buffalo Bills és a New England Patriots összecsapása, valamint tekintsd meg a bajnokesélyes trió – Kansas City Chiefs, Green Bay Packers, Tampa Bay Buccaneers – találkozóit is esti kikapcsolódásként.

Nem vonz az európai futball és a tojáslabda sem? Sebaj, hiszen az NBA küzdelmei sem szünetelnek az ünnepek alatt, karácsony mindkét napján három-három mérkőzést rendeznek a ligában, ráadásul olyan párosításokkal, hogy még a kosárlabda fogadás veteránjai is elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket. Nézd a Milwaukee Bucks-Boston Celtics, Phoenix Suns-Golden State Warriors és a Los Angeles Lakers-Brooklyn Nets rangadókat az Unibet TV BetStream szolgáltatásával, hogy a meccs közepén is legyen esélyed egy-egy élő fogadás megkötésére!