Online sportfogadás: Dübörög a darts-vb, indul az olasz foci

december 27, 2023

Dörzsölhetik a tenyerüket a darts fogadás rajongói, hiszen folytatódik a PDC-világbajnokság, ahol már az igazán nagy nevek is a tábla elé lépnek: Luke Humphries és Michael van Gerwen a végső győzelem legfőbb esélyesei, de Gerwyn Price, illetve a címvédő Michael Smith sem írható le, sőt!

A küzdelmek egyre élesednek, 2024 első napján már a negyeddöntők következnek, az oddsok alapján pedig olyan fiatal tehetségek is odaérhetnek a végén, mint a mindössze 16 esztendős Luke Littler. Fogadj a darts-vb meccseire, hiszen most minden nap egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás ütheti a markodat!

Az angol futballdömping mellett még egy topliga van talpon: Olaszországban december utolsó napjain érkezik a 18. forduló, azaz féltávhoz érkezik a pontvadászat, amelyet az Inter és a Juve magabiztosan vezet. A Nerazzurri és a Bianconeri közül utóbbira jóval nehezebb feladat vár: az Öreg Hölgy az egyre jobb formába lendülő, a táblázaton felfelé iparkodó AS Romát fogadja, míg az Inter a Genoa otthonába látogat. A gödörben lévő Napolinak a Monzát kellene megoldania, a harmadik helyen tanyázó AC Milan a Sassuolot fogadja, a Fiorentina-Torino összecsapás pedig igazi háromesélyes találkozónak ígérkezik.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben Serie A mérkőzésekre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!