Online sportfogadás: Eb-selejtezőkre készülve

november 13, 2019

Ezen a héten és még a jövő hét elején is a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők viszik a prímet. Ezért a legjobb oddsok mellett külön promóciókkal és ingyenes tippjátékkal is készültünk – természetesen kiemelt figyelmet kap a Wales–Magyarország Európa-bajnoki selejtező.

Sportfogadás szempontjából a válogatott meccsek mindig rizikósabbak, ezért érdemes alaposan felmérni a terepet a fogadás megkötése előtt. Ebben nagy segítséget nyújt az Unibet blogja, ahol rendszeresen friss információk és elemzések várják a játékosokat.

A labdarúgás mellett a tenisz világában is pörögnek az események. Ráadásul az ATP Finals és a Davis Kupa kapcsán fogadás bajnokság is indult, ahol a nyertes fogadásokkal szép extra nyereményt lehet kasszírozni.

Ha már szóba került a fogadás bajnokság, akkor érdemes megemlíteni a Dota 2 Major tornát is, ugyanis ennek kapcsán is fogadás bajnokság indult, bőkezű össznyereménnyel. Az esport fogadás viszonylagos újdonságnak számít az online sportfogadás berkein belül, ugyanakkor egy dinamikusan fejlődő dologról van szó, amiből nem érdemes kimaradni.