Online sportfogadás: Egy pont is elég, de miért ne vágynánk többre?

szeptember 23, 2022

A magyar szurkolók abban reménnykednek, hogy továbbra sem kell majd felébrednünk abból az álomból, amelyben június óta ringatjuk magunkat. Ráadásul néhány napja azt is tudjuk, hogy ezek a meccsek a búcsúról is szólnak majd, hiszen Szalai Ádám, a válogatott csapatkapitánya bejelentette, hogy a Németország és Olaszország elleni találkozók lesznek az utolsó mérkőzései a nemzeti csapatban. 

Pénteken a lipcsei túra következik a Rossi-gárda számára. A németek ellen a nyár elején sikerült egy döntetlent összehozni, most viszont egy egészen más mérkőzésre lehet számítani, hiszen Hansi Flick együttesének ez lesz egyik utolsó főpróbája a katari világbajnokság előtt. Ettől függetlenül reménykedhetünk a magyar együttes jó szereplésében. A péntek esti mérkőzésre ráadásul kockázatmentesen fogadhatsz: köss élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a mérkőzés közben és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor ugyanilyen értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet.

A meglepetések azonban itt nem érnek véget: köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen labdarúgó meccsre, például  a magyar válogatott találkozójára,  és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.

A foci fogadáson kívül is lesznek izgalmas események a hétvégén. Ismét a legjobb oddsok kíséretében fogadhatsz a magyar női kézilabda csapatok BL-meccseire. A Ferencvárosnak egy csúnya vereség után kell javítania a Brest ellen, míg a Győr a Metz-cel csap össze. Magyar gólokban tehát ezen a hétvégén sem lesz hiány és reményeink szerint a győzelmek sem maradnak el!