Online sportfogadás: Egyetlen győzelemre a konferenciadöntőtől

május 12, 2023

Megvan az NBA Nyugati konferenciájának első finalistája: a főcsoportot megnyerő Denver Nuggets 4-2 arányban múlta felül a Phoenix Suns-t, amely – az oddsok és a szakírók véleménye alapján – a végső győzelemre is jó eséllyel pályázott. A Kevin Durant és Devin Booker vezette alakulat azonban elveszítette Chris Pault, míg a másik oldalon Nikola Jokic parádésan játszott, így a nagy esélyes búcsúzott, a Denver pedig készülhet a Golden State Warriors-Los Angeles Lakers párharc győztese ellen.

Jelenleg a Lakers tűnik befutónak: 3-2-re vezetnek, ráadásul hazai pályán fogadják a címvédőt az arany-lilák. LeBron James és Anthony Davis párosa mellett is akadnak kiemelkedő teljesítmények, a Lakers keretének mélysége igencsak jól mutat, miközben a GSW nagy hármasából egyedül Steph Curry játszik bombaformában, eddig egyetlen játszótársa sem tudott stabilan felnőni a szintjére, ez pedig a GSW búcsúját jelenthetik.

Az NBA és a kosárlabda fogadás rutinos rajongóit is kissé meglephette a hír, miszerint Joel Embiid lett az alapszakasz MVP-je. A Philadelphia 76ers centere jelenleg éppen a Boston Celtics ellen próbál bizonyítani, egy rendkívül szoros párharcban. 3-3 az állás, a pályaelőny a Celtics oldalán van, a legjobb oddsok az ő továbbjutásukat prognosztizálják, ugyanakkor, ha James Harden és Embiid is jó napot fog ki, a Philly megállíthatatlannak tűnik…

A Celtics-76ers párharc győztesére a New York Knicks-Miami Heat duó továbbjutója vár, amely jó eséllyel utóbbi csapat lesz. A New Yorktól már ez a teljesítmény is óriási dobásnak számít, a Jimmy Butler vezette floridaiak viszont megérdemelten vezetnek 3-2-re, a negyedik sikert pedig hazai közönség előtt szerezhetik meg. Ki gondolta volna a Play-In torna előtt, hogy a Heat idáig menetel?

Hívd meg a kosárlabda fogadás iránt érdeklődő barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a legizgalmasabb NBA összecsapásokat és vágjatok zsebre értékes nyereményeket!