Online sportfogadás: Egzotikus meccsek a hét elejéről

március 21, 2022

Mit csinál a sportfogadás rajongója, ha a legnagyobb sorozatok szünetelnek? Megnézi, hogy mi minden más zajlik még a világban! Ekkor pedig kiderül, hogy a labdarúgás fogadás nem csak a Premier League-ből és a La Ligából áll. Érdemes például megnézni az ausztráliai és óceániai térség vb-selejtezőjét, ahol hétfőn több meccset rendeznek majd. Ebben a szisztémában két négycsapatos csoportban küzdenek egymással az együttesek, és az első két helyezett jut majd a következő körbe. Hétfőn Pápua-Új Guinea és Új-Kaledónia, illetve Új-Zéland és a Fidzsi-szigetek csap össze a pontokért. 

Több meccs, nagyobb nyeremény! Egy előzetes fogadás a megfelelő kötésben akár 30%-kal többet hozhat a konyhára! 

Továbbra is számíthatunk az amerikaiakra, ha jó meccsekről és a legjobb oddsok széles választékáról van szó. Hétfőről keddre virradóra az NHL-ben a Minnesota Wild a Vegas Golden Knights-cal, az Anaheim Ducks pedig a Nashville Predators-szal csap össze. Az első találkozón mindkét csapat számára fontos lesz az eredmény, hiszen a rájátszásért küzdenek, míg a másik meccsen a Nashville szilárdítaná meg a pozícióját. 

A kosarasok sem pihennek, hiszen ott is közeleg a playoff. A Los Angeles Lakers és a Cleveland Cavalliers is fontos pontokért lép pályára, korunk legnagyobb sztárja, LeBron James tehát korábbi csapata ellen harcol majd. Ezen felül remeknek ígérkezik még a Chicago Bulls és a Toronto Raptors összecsapása is.

Ha tehát éjszakázni akarunk, tegyük ezeknek a meccseknek, valamint az ezekre kínált oddsok táraságában!