Online sportfogadás: Elindult a US Open!

augusztus 30, 2021

Az biztos, hogy új bajnokot avatnak majd a Flushing Meadows Parkban, miután az amerikai nyílt teniszbajnokság címvédője, Dominic Thiem visszalépett az idei utolsó GS tornától. Ezek után nem meglepő, hogy az idei évben Ausztráliában, Franciaországban és Angliában is győzedelmeskedő Novak Djokovic számít a legesélyesebbnek a végső győzelemre. Az oddsok alapján a riválisoknak nincs túl sok esélyük megszorítani a szerb sztárt, aki korábban már háromszor is nyert New Yorkban.

Persze, ettől még a világranglista vezetőjének mérkőzései is megannyi fogadás tárgyaként szolgálhatnak majd, de nem csak Djokovic összecsapásain válogathatsz a legjobb oddsok közül – a torna során mindvégig a legkiválóbb nyereményszorzók állnak rendelkezésedre. Ráadásul egy extra ajánlattal is készültünk, amire még a tenisz fogadás rutinos rókái is felkapják a fejüket: itt van a US Open fogadás bajnokság! Most minden nyertes US Open-fogadásért pontokat kapsz, amelyekkel egyre feljebb kapaszkodhatsz a ranglistán – a 250 legjobb játékos osztozik a 8 millió Ft nyereményalapon!

Ez lesz az első Grand Slam az 1997-es Australian Open után, amelyen nem lesz ott a Serena Williams, Venus Williams, Roger Federer, Rafael Nadal négyes egyetlen tagja sem. A várható gigantikus nyeremény viszont alighanem ellensúlyozza a legendák távolmaradását.