Online sportfogadás: Eljött a fordulópont!?

október 10, 2022

Fénysebességgel közeledik a labdarúgó vb, elképesztően sűrű programmal kell megbirkózniuk a klubcsapatoknak: javában zajlanak a Bajnokok Ligája csoportkörének fordulói, október második hetében már a negyedik kört bonyolítják le, azaz jönnek az első visszavágók, alig egy héten belül. Persze, a hétfői napon is lesz egy kis izgalom, a topligák fordulóinak utolsó mérkőzései mindig megmozgatják a futball fogadás kedvelőinek fantáziáját. Jelen pillanatban a Fiorentina-Lazio találkozó tűnik a legfinomabb falatnak.

Kedden már ismét nemzetközi kupaküzdelmek szemtanúi lehetünk, revansra vágyakozó klubokból pedig nincs hiány. Az FC Köbenhavn otthon állhat bosszút a Manchester City csapatán, igaz, még Koppenhágában sem az „oroszlánok” az esélyesek, sőt, újabb angol gólesőre lehet számítani. A Sevilla új edzővel érkezik a Borussia Dortmund otthonába, kérdés, hogy Jorge Sampaoli hogyan funkcionál hivatásos tűzoltóként, Andalúziában ugyanis ég a ház… Az oddsok alapján a Juventusnak könnyed győzelmet kellene aratnia a Maccabi Haifa ellen, Massimiliano Allegri és legénysége viszont rendkívül gyengén szerepel mostanság, a hétvégén rangadót veszítettek az AC Milan ellen és a középmezőnyben tanyáznak a Serie A tabelláján. 

Milánó vörösebb felén ismét az olasz bajnokság megnyerése a cél, ugyanakkor a nemzetközi kupasorozatban elért jó eredmények sem másodlagosak. Itália bajnoka eddig hullámzó teljesítményt nyújt a Bajnokok Ligájában, a Chelsea ellen nagy pofonba futottak bele, most viszont hazai pályán állhatnak bosszút a londoni csapaton: ez a játéknap legnagyobb rangadója, ahol egy újabb vereség könnyen az Európa Liga felé lökheti a „Rossonerit”. A negyedik forduló keddi játéknapjának másik csúcsmeccse a Paris SG-Benfica találkozó: Lisszabonban döntetlent játszottak a felek, Párizsban azonban győznie kell a francia bajnoknak – legalábbis a legjobb oddsok szerint.

Vegyél részt a 8 millió Ft nyereményalappal rendelkező, ingyenes Bajnokok Ligája tippjátékban és vágj zsebre óriási nyereményt, vagy fogadj kötésben a legizgalmasabb BL-meccsekre és zsebelj be akár 30%-os nyereménynövelőt! Sőt, szállj be a Tesla Model Y-Performance csodajárgányért zajló versenybe is!