Online sportfogadás: Elképesztő rangadók jönnek a legjobb nyolc között

december 9, 2022

Ráfordultunk a célegyenesre: 56 mérkőzést játszottak le eddig a katari vb-n, azaz mindössze nyolc találkozó van hátra, a tét pedig egyre nagyobb. Ki viszi haza a trófeát? Nos, a végső győztesre talán még a futball fogadás rutinos rókái sem mernének nagy pénzt rakni jelen pillanatban. Folyamatosan változnak az erőviszonyok, legutóbb Portugália robbant be a legesélyesebbek sorába, de a hatalmas skalpokat bezsebelő, rendkívül szervezetten védekező Marokkóval meggyűlhet a luzitánok baja. Sokan ezt a párharcot gondolhatják a leginkább lefutottnak, pedig az oddsok egészen mást mutatnak…

Horvátország és Brazília mérkőzése még az előbb említett összecsapásnál is simábbnak ígérkezik: az eddig remekül játszó, ám valódi nagycsapattal nem találkozó dél-amerikaiak toronymagas esélyesként vágnak neki a legutóbbi vb ezüstérmese ellen vívott találkozónak. Vajon hihetünk a legjobb oddsok sugallatának? Az Anglia-Franciaország és a Hollandia-Argentína mérkőzések kapcsán mindenképpen! Elképesztően szoros összecsapásokra van kilátás, igencsak nehéz jóslatokba bocsátkozni: mindkét találkozón a „vendégek” az esélyesebbek, igaz, csak egyetlen hajszállal. Fogadj kötésben akár mind a négy negyeddöntőre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Az Unibet elképesztő ajánlatok és bónuszok egész garmadájával vár a foci vb ideje alatt: lépj be a szurkolói zónába és próbálj ki mindent! Első lépésként válaszolj helyesen tippjátékunk kérdéseire és máris egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat! 

Egy győztes szelvény összerakásához óriási segítséget nyújt a megújult Fogadásépítő, míg megannyi meglepetés sportfogadás bónusz valósággal az öledbe hullhat, ha szerencsés vagy – a vb ideje alatt bármi megtörténhet!