Online sportfogadás: Európa-liga élő fogadás bónusszal

május 6, 2021

Csütörtöki futballesténk Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC Freiburg elleni mérkőzésével veszi kezdetét, Khediráék a pár nappal ezelőtti mainzi döntetlen után hazai pályán folytathatják a pontok gyűjtését – a kieső pozícióból való elmozduláshoz ma csak a győzelem lenne elegendő. Christian Streich együttese legutóbbi három idegenbeli találkozóját elvesztette, azonban a tabella kilencedik helyén álló freiburgiak erejét alábecsülni nagy hiba lenne…

Lisszabonban fél nyolcas kezdettel az online sportfogadás rajongói számára is szinte kötelező csúcsrangadóra kerül sor, az Estádio da Luzban a Benfica a nagy rivális FC Portót látja vendégül: a két csapat jelenleg „csak” a dobogó második, illetve harmadik fokán áll a Primeira Ligában a Sporting CP mögött, de pillanatnyi helyezésük másodlagos a bajnoki találkozó emocionális tétje mellett. A Sasok és a Sárkányok küzdelmei az utóbbi években rendre utóbbiak sikereit hozták, a Benfica az elmúlt hat évben mindössze egyszer tudta legyőzni hazai pályán a Portót, még 2018 októberében. Akkor a portugál válogatott Pizzi passzából a svájci középcsatár, Haris Seferović szerezte meg a győztes találatot, várhatóan mindketten ott lesznek a pályán ma is – a Portónál viszont bízhatnak az utóbbi hetekben csúcsformában futballozó iráni center, Mehdi Taremi gólérzékenységében, a perzsa támadó ebben a naptári évben már 14 gólnál jár.

Kilenc órakor kezdődnek a Európa-liga elődöntőinek visszavágói, melyekre promóciónk révén 1500 forintos ingyenes élő fogadást szerezhetnek játékosaink. A 6-2-es manchesteri mérkőzés után az AS Roma-Manchester United találkozó első blikkre puszta formalitásnak tűnhet, azonban a sportfogadás és persze a futballszakma szempontjából így is számos érdekességet tartogathat. Az Arsenal FC Villarreal elleni összecsapása a londoni Emirates stadionban viszont komoly és szoros, fordulatos meccset hozhat, igazi ínyencségre számíthatunk az élő fogadás tekintetében is.