Online sportfogadás: Fókuszban az amerikai sportok

november 29, 2021

A hét eleje általában nem dúskál az izgalmas sporteseményekben, ez azonban most nincs így, az amerikai sportok szerelmeseire sok színvonalas mérkőzés vár, ráadásul a legjobb oddsok még érdekesebbé tehetik ezeket a derbiket. Az NBA keddi programjában a Miami Heat a Denver Nuggets-cel játszik, a Chicago Bulls a Charlotte Hornets-cel csap össze, a Houston Rockets pedig az Oklahoma City Thunder ellen lép pályára. Az amerikai futball fogadás szerelmesei sem maradnak izgalmas találkozó nélkül, kedd hajnalban a Washington Football Team a Seattle Seahawks ellenfele lesz. Promóciónk segítéségével most megnövelt oddsokkal fogadhatsz az amerikai sportágakra.

A tenisz fogadás rajongóinak nagy örömére folytatódnak a Davis Kupa küzdelmei, már a negyeddöntőknél járnak a csapatok, a legjobb nyolc között szoros csatákra lehet számítani. Hétfőn Olaszország-Horvátország, kedden Nagy-Britannia-Németország párharcot rendeznek. Az összecsapásokat élőben nézheted az Unibet TV-n, a BetStream szolgáltatásnak hála pedig a legjobb oddsok, valamint az élő fogadás opció is a rendelkezésedre állnak a mérkőzések teljes játékideje alatt.

A női labdarúgó-világbajnokság selejtezői is ránk várnak a héten. Románia Olaszországgal küzd a továbbjutásért, Portugália Németországgal vív csoportrangadót, a magyar válogatott pedig Ukrajna ellen lép pályára. Az angol klubcsapatok sem pihennek, hétfő este a Derby és a QPR méri össze erejét a Championshipben, kedden a Norwich a Newcastle-lel, a Leeds United pedig a Crystal Palace ellen játszik a Premier League-ben.