Online Sportfogadás: Foci helyett most más sportágakra fókuszálunk

március 23, 2018

Futball szempontjából nem lesz túl erős ez a hétvége, hiszen világszerte barátságos válogatott meccseket rendeznek, melyek sportfogadás szempontjából jóval rizikósabbak a klubfocinál. Ugyanakkor így is találhatsz nálunk jó pár kecsegtető sporteseményt. Ilyen például a miami tenisztorna, vagy az Ausztrál Nagydíj, melyekkel kapcsolatban a legjobb oddsok állnak rendelkezésedre.

Emellett játékosaink számára van egy igazán jó hírünk: március 23. és 27. között még csak fogadás kötés sem szükséges ahhoz, hogy nagyot kaszálj! Négy napon keresztül naponta ötször 300 000Ft-ot sorsolunk ki az Unibet játékosai között. A játékban mindenki automatikusan részt vesz, aki már regisztrált nálunk, neked csak annyi dolgod van, hogy belépj és fogadd el a nyereményt, ha te voltál az egyik szerencsés! További részletek a linken: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/match-of-the-week

Ha esetleg nem kacsint rád Fortuna istenasszony, akkor sem érdemes keseregni. Nálunk mindig bőséges kínálatot találsz, legyen szó egyéni- vagy csapatsportokról. Essen a választásod bármelyik sportágra, az online sportfogadás biztos nem okoz csalódást! Odds vadászatra fel!