Online sportfogadás: Foci minden mennyiségben

október 17, 2022

A hét eleje ez alkalommal legfőképpen a különböző focimeccsek miatt lehet érdekes. A legtöbb sorozatban most igen nagy tempót kell diktálni, hiszen novemberben kezdődik a világbajnokság. 

A legjobb oddsok szakértői számára izgalmas lehet a Villarreal-Osasuna mérkőzés, hiszen a két csapat között jelenleg mindössze egy pont a különbség, és kissé meglepő módon a vendégek rendelkeznek több egységgel. Az olasz bajnokságban sem pihennek a csapatok, a BL-helyekre ácsingózó AS Roma a Sampdoria otthonába látogat, egy győzelemmel pedig jobb helyzetbe kerülne José Mourinho csapata. Ha több meccs is érdekel, a nyereményed is busásabb lehet: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Kedden sem pihenhetnek a foci fogadás megszállottjai, hiszen folytatódik a Premier League is, ráadásul két olyan mérkőzéssel, amely sok szempontból izgalmas lesz. A Brighton egészen remekül kezdte a szezont, jelenleg csak két pont a hátrányuk az ötödik helyen álló Manchester Unitedhez képest, mostani ellenfelük pedig a sereghajtó Nottingham lesz, így könnyen tovább szűkülhet a különbség. De az online fogadás titkos gyöngyszeme Crystal Palace-Wolverhampton találkozó is, hiszen mindkét gárda az elképesztően sűrű középmezőny tagja. 

Ha mindez nem lenne elég, vegyél részt az Unibet grandiózus promóciójában: sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker és bingó: most minden játszik! Teszteld a tudásodat mind az öt területen, gyűjts minél több sorsjegyet és nyerj készpénzt, HexaPro-jegyeket, valamint ingyen pörgetéseket a heti nyereménysorsolásokon. A fődíj pedig nem más, mint egy Tesla Model Y!