Online sportfogadás: Folytatódnak a topligás izgalmak

április 3, 2023

Hajrájához érkezett a szezon és egyre inkább kikristályosodik, hogy minden topligában óriási küzdelem várható a BL-helyekért, illetve a kiesés elkerüléséért. A következő napokban az olasz, a spanyol, és az angol futballban is fontos találkozókra kerül sor. 

Hétfő este a Tottenham az Evertonhoz látogat: Antonio Conte távozása után nagy menet vár a londoni együttesre, hiszen bár vesztett pontok tekintetében nem állnak a legjobban, egy győzelem esetén – ugyan két meccsel többet játszva – felléphetnek a negyedik helyre.

A La Liga hétfő esti mérkőzésen a Valencia a Rayo Vallecano ellen próbál pontokat gyűjteni. A nagy múltú csapatnak a kiesés ellen kell küzdenie, így ez a találkozó online fogadás szempontjából is érdekes lehet. 

Kedd este pedig újabb PL-rangadóra kerül sor. A Liverpool fogadja a Chelsea-t, azaz két olyan együttes küzd majd meg egymással, amely jelenleg nincs túl jó állapotban. A Pool legutóbb a City ellen szenvedett 4-1-es vereséget, a londoni kékeknél pedig az Aston Villa elleni pontvesztés után idén már a második edzőt menesztették. Nehéz tehát megtippelni, hogy ki kerülhet ki győztesen ebből a kaotikus találkozóból, ugyanakkor a legjobb oddsok ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban is elérhetők.