Online sportfogadás: Három pont az elvárás az első Eb-selejtezőn

március 27, 2023

Az Észtország elleni főpróbát sikerrel vette a magyar labdarúgó-válogatott, amely megkezdi a 2024-es Európa-bajnokság csoportköre felé vezető – remélhetőleg buktatóktól mentes – utazást. Az első ellenfél Bulgária gárdája lesz, amely egy-nullás vereséget szenvedett Montenegró ellen, hazai közönség előtt. A meccs előtti oddsok alapján várható volt ez az eredmény, ugyanakkor a végelszámolásnál jól jöhetett volna a magyar fiúk számára egy razgradi döntetlen.

Persze nem szabad máris számolgatni: a Marco Rossi dirigálta csapat az ötös második legerősebb együttese, amely a Nemzetek Ligájában már Szerbia ellen is megmutatta oroszlánkörmeit. Bulgária legjobbjaival az elmúlt tíz évben mindössze egyszer találkozott a piros-fehér-zöld gárda, akkor viszont bőven volt oka örömre a szurkolóknak: egy három-egyes sikerrel alighanem most is minden magyar futballrajongó kiegyezne.

A Puskás Arénában a lehető legerősebb összeállításában léphet pályára a nemzeti tizenegy, amely a – legjobb oddsok előrejelzése szerint – az összecsapás toronymagas esélyesének számít. Egy önbizalomnövelő siker nagyon jót tenne Szoboszlaiéknak, főleg, hogy nyár elején Montenegróba utazik majd a csapat – egy borzasztóan keménynek ígérkező mérkőzésre.

Használd ki a kockázatmentes élő fogadás minden előnyét a Magyarország-Bulgária mérkőzésen és tedd még izgalmasabbá az Eb-selejtezőink nyitányát!

A csoport rangadóján egy – minden bizonnyal – rendkívül parázs meccsen feszül majd egymásnak Montenegró és Szerbia, de az Írország-Franciaország, a keddi találkozók közül pedig a Skócia-Spanyolország és a Törökország-Horvátország összecsapás is izgalmasnak ígérkezik.

Fogadj kötésben a legkiválóbb Eb-selejtezőkre és vigyél haza akár 30%-kal megnövelt nyereményt!