Online sportfogadás: Hétindító rangadók

február 6, 2023

A hét első felének futballkínálata sokkal izgalmasabb annál, mint amilyennek tűnik, hiszen bajnoki és kupamérkőzéseket egyaránt rendeznek, mi pedig szokás szerint a legjobb oddsokkal készülünk a foci fogadás szakértői számára.

Hétfő estére maradt két mérkőzés a Serie A aktuális fordulójából. A negyedik helyért és a BL indulásért nagy harcban lévő Lazio a Veronához, a Sampdoria pedig az elmúlt hetekben nagy sikereket elérő Monzához látogat. Keddre is jut még egy olasz mérkőzés, a Juventus a pontlevonás után próbál felzárkózni a Salernitana ellen. Ha pedig valakit inkább a hazai futball érdekel, akkor sem kell csüggednie, hiszen folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei is, kedd este Honvéd-Vasas fővárosi rangadóra kerül majd sor. 

Több meccs, nagyobb izgalom: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Amerikában sem áll meg az élet, a Super Bowl előtt számtalan NBA-és NHL-meccset rendeznek. Kedd hajnalban a Florida Panthers a Tampa Bay Lightning ellen küzd, a New York Rangers és a Calgary Flames mérkőzésén pedig két nagymúltú csapat csap majd össze.

Az NBA-ből is több meccs kerülhet be a kosárlabda fogadás legjobbjai közé. Ha már a komoly múltú csapatokról beszéltünk, erre a címre az egymás ellen pályára lépő Chicago Bulls és San Antonio Spurs is jó eséllyel pályázhat. Akárcsak az idén is remekül szereplő Boston Celtics, amely a Detroit Pistonst fogadja majd a következő játéknapon.