Online sportfogadás: Hétközi kézilabda, tenisz, kosárlabda és futball csemegék

január 19, 2022

A magyar válogatott ugyan már a csoportkör végén búcsúzott az Európa-bajnokság küzdelmeitől, a kontinenstornának azonban még messze nincsen vége! A kézilabda fogadás rajongói mostantól Európa 12 legjobb csapatának középdöntős vetélkedését élvezhetik, sőt, bátran szemezgethetnek a legjobb oddsok közül is, mielőtt megjátsszák a tippjeiket. Vajon Dánia, Franciaország vagy Spanyolország ül fel a kontinens trónjára? Esetleg egy másik nemzet képviselője lesz a befutó? Nemsokára kiderül!

Míg Európa kézilabda, addig Ausztrália teniszlázban ég: javában zajlik ugyanis az Australian Open, az év első nagy tornája. A Grand Slamről lemaradó Novak Djokovicot leszámítva teljes a mezőny: Daniil Medvedev, Rafa Nadal, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas és Matteo Berrettini is győztesként szeretne távozni a Rod Laver Arénából. Az Unibet játékosai számára különösen izgalmas lesz a szezonkezdés, hiszen az Australian Open fogadás bajnokság mellett egy extra promóció is várja őket: fogadj legalább 3500 Ft értékben az Australian Open bármelyik mérkőzésére és máris egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

A kosárlabda fogadás és a labdarúgás szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül a hét közepén: az NBA-ben 13 mérkőzést rendeznek csütörtök hajnalban, így szinte elképzelhetetlen, hogy lemaradj a kedvenc csapatod összecsapásáról, míg az európai futball topligák közül a Ligue 1-ben, a La Ligában és a Premier League-ben is rendeznek hétközi mérkőzéseket, nem is beszélve az Afrikai Nemzetek Kupája csoportkörének utolsó fordulójáról!