Online sportfogadás: Hívd meg barátaid és juss akár 75 000 Ft értékű bónuszhoz!

november 9, 2020

Azok, akik az Unibetnél élvezik az online sportfogadás nyújtotta lehetőségeket, most extrán jól járnak akkor, ha a barátaiknak is ajánlják az oldalt. Ingyenes fogadás, befizetési bónusz, valamint bónuszpénz várja azokat, akik a sportfogadás vagy esetleg a kaszinó nyújtotta élményeket megosztják ismerőseikkel. Ezzel akár 75 000 Ft értékű bónusz állhat a házhoz, de a barátaink is jól járnak, mivel egy nagyvonalú üdvözlő bónusz landol náluk a legjobb oddsok mellett.

A bónusz mértéke a meghívott barátok számával növekszik. Az első meghívott után 5000 forint bónuszpénz jár, a második után egy 10 000 forint értékű ingyenes fogadás, a harmadik ismerős után egy 15 000 forint értékű befizetési bónusz jár, a negyedik és ötödik alkalommal pedig 20 000, majd 25 000 forint értékű bónuszpénzhez juthat az, aki részt vesz a promócióban.

Nagyon egyszerű a meghívás menete is, mivel csak el kell küldeni a speciális linket és amint regisztrál a meghívottunk, máris megkapjuk az érte járó bónuszt, barátaink pedig azonnal remek oddsok között keresgélhetnek!