Online sportfogadás: Hat Playoff-párharc már véget ért, kettő még nem

április 28, 2023

Az NBA-rájátszásban már nincs könnyű párharc, mégis gyakran előfordul, hogy egyik-másik csapat „söpréssel” jut a következő körbe, azaz egy győzelmet sem engedélyez ellenfelének a négy sikerig tartó szériában. Idén a Philadelphia 76ers gárdája volt az egyetlen, amely ennyire komoly erődemonstrációt tartott, a szenvedő fél a Brooklyn Nets volt. A Nyugati főcsoport első kiemeltje, a Denver Nuggets ugyancsak könnyedén – 4-1-gyel – lépett át a Minnesota Timberwolves gárdáján.

A kosárlabda fogadás hívei aligha gondolták volna, hogy a Los Angeles Clippers ennyire simán búcsúzik a Phoenix Suns ellen… A Kawhi Leonardot és Paul George-ot is elveszítő Clippers azonban szintén 4-1-gyel búcsúzott, miután a Kevin Durant-Devin Booker párosra nem volt ellenszerük. A Cleveland Cavaliers – hatalmas meglepetésre – ugyancsak egy meccset tudott nyerni a remekül teljesítő New York Knicks ellen. Az első kör legelképesztőbb továbbjutása azonban mégsem ez, hanem a Keleti konferencia első helyezettjének búcsúja. A legjobb oddsok alapján a Milwaukee Bucks volt a végső győzelem legnagyobb esélyese, majd jött a Miami Heat és Jimmy Butler, akik gyorsan helyretették a 2021-es bajnokot. Egyetlen meccset nyert csak meg Giannis Antetokounmpo és bandája…

A Boston Celtics végül 4-2 arányban lépte le a széria végére egészen magára találó Atlanta Hawkst, így készülhet a Philadelphia 76ers elleni derbire. Két párosítás azonban még nem ért véget: a Los Angeles Lakers – az előzetes oddsok ellenére – 3-2-re vezet a Memphis Grizzlies ellen, míg a címvédő Golden State Warriors ugyancsak 3-2-es előnyben várja a Sacramento Kings elleni hatodik mérkőzést. A párharcok győztesei egymással találkoznak a következő körben: vajon összejön egy újabb LeBron James-Steph Curry ütközet?

Hívd meg a kosárlabda fogadás iránt érdeklődő barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a legizgalmasabb NBA összecsapásokat és vágjatok zsebre értékes nyereményeket!