Online Sportfogadás: Indul az esport-szezon!

január 8, 2021

A nemzeti labdarúgó bajnokságok folyamatosan zajlanak, de a nemzetközi kupák folytatására még februárig várnunk kell. Az NFL-ből is már csak egy hónap van hátra, viszont ha a profi versengés és az arra történő sportfogadás érdekel, akkor érdemes egy pillantást vetni a hetekben induló League of Legends topligákra.

A legjobb LEC, LCS, LCK és LPL mérkőzések várnak ránk, ahol mind a keleti, mind a nyugati játékosok legjobbjai képviseltetik magukat. Az LPL már a héten elindul, szombaton a Top Esports és a Worlds-döntős Suning csap össze, és a mérkőzésre persze remek oddsok várnak mindenkit. Az LCS a Lock In-nel fog kezdődni január 15-én, a LEC 21-én startol, az LCK pedig már a jövő héten, 13-án kezdetét veszi.

A dinamikusan fejlődő esport fogadás rengeteg lehetőséget kínál és az Unibet a legjobb oddsok széles kínálatát biztosítja. Ha még csak most ismerkedsz ezzel az újdonságnak számító online sportfogadás fajtával, akkor érdemes időről-időre ellátogatnod az Unibet blogjára, ahol rendszeresen hasznos cikkeket publikálunk ebben a témakörben is.