Online Sportfogadás: Indulhat a nagyüzem!

szeptember 22, 2017

A sportfogadás szerelmesinek nincs oka mostanában a panaszra, hiszen a héten rengeteg izgalmas esemény jutott szinte minden napra. A hétvégén meg aztán csak kapkodjuk a fejünket a rengeteg jobbnál jobb lehetőség láttán, melyekhez az Unibetnél már megszokott módon a legjobb oddsok társulnak.

Számos topligában hétközi fordulót vagy kupameccseket rendeztek, mindezt érdemes figyelembe venni egy-egy megkötött fogadás előtt, hiszen a kettős terhelés sok csapatnál problémát jelent, így a meglepetésfaktor ezen a hétvégén még inkább jellemző lesz.

Ami pedig az itthon is egyre népszerűbb tojásfocit illeti, a harmadik forduló jön az NFL-ben, úgyhogy már van némi képünk az aktuális szezon erőviszonyairól. Ráadásul most ingyenes fogadás ütheti a markod kedvenc csapatod touchdownjai után, a promóció részleteit ezen a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/nfl-hetvege

Emellett még számtalan sportesemény közül válogathatsz nálunk, szóval garantáltan megtalálod a neked legjobban tetsző opciókat. Ne habozz szétnézni oddsaink között és vesd bele magad az online sportfogadás világába!