Online sportfogadás: Inter-Bayern rangadóval indul a halálcsoport

szeptember 7, 2022

A szurkolók szeretnek címkézni, így minden BL-kiírásban megállapítják, hogy melyik az aktuális halálcsoport, ahol a legnehezebb megtippelni a továbbjutóat. Ebben az évben a C jelű négyesre esett a legtöbbek választása, ahol a Barcelona, az Inter és a Bayern München vívhat majd az utolsó fordulóig tartó küzdelmet a továbbjutásért.

A nyitókörben a spanyolok a Plzen ellen gyűjthetnek pontokat, utána jön viszont az első rangadó, az Inter fogadja a Bayern Münchent. Az oddsok alapján a meccs esélyese Julian Nagelsmann csapata, de természetesen nem szabad leírni az olasz gárdát sem. A szerdai fogadásoddal pedig a csütörtöki sikereket is megalapozhatod: köss egy fogadást szerdán legalább 2000 Ft értékben egy európai labdarúgó kupa mérkőzésre (Bajnokok Ligája, Európa Liga, Konferencia Liga) és jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz csütörtökön, akár a Fradi első európai kupameccsén is!

A foci fogadás legizgalmasabb eseménye - legalábbis magyar szempontból - a Ferencváros első EL-meccse lesz, amelyen a Trabzonsporral csap majd össze a Csercseszov-gárda. Sok vita volt arról, hogy mennyire volt jó a Fradi nyári szereplése, az azonban biztos, hogy bár most sem került könnyű csoportba a magyar gárda, a szurkolók elvárják, hogy a zöld-fehérek pontokat szerezzenek, ehhez pedig jó alkalom lehet a törökök elleni hazai mérkőzés. 

A legjobb oddsok mellett izgalmas ajánlatokkal is növelheted a nyereményeket. Köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen labdarúgó meccsre, és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.