Online sportfogadás: Irány Wimbledon!

július 1, 2021

A hétfőn kezdődött wimbledoni teniszbajnokság már az első napjain is szolgált meglepetésekkel, a jövő vasárnapi döntőkig pedig az izgalmak a végsőkig fokozódnak majd, az egyéni győztesek 1,7 millió angol fonttal lesznek gazdagabbak. Az év harmadik Grand Slam-tornájára természetesen mi is készültünk egy játékkal, Wimbledon fogadás bajnokságunk nyertese 1,6 millió forintot zsebelhet be.

A női mezőnyből a címvédő Simona Halep sérülése miatt nem vehet részt a tornán, Serena Williams pedig már az első fordulóban feladni kényszerült a versenyt, szabad tehát az út többek között a csütörtöki főmérkőzést játszó rutinos fehérorosz Viktorija Azarenka előtt – Vika ma a román Sorana Cîrsteával mérkőzik a második fordulóban. A győzelemre leginkább esélyes versenyző persze az első helyen kiemelt Ashley Barty, feltéve, hogy az ausztrál csillag képes lesz sérülés nélkül végigjátszani a tornát (emlékezhetünk, a French Opent a második körben fel kellett adnia).

A férfiaknál a csütörtök a momentán hatodik kiemelt svájci világklasszis, Roger Federer napja, aki a francia Richard Gasquet ellen lép pályára. Kettejük közül az első fordulóban utóbbi mutatott meggyőzőbb teljesítményt, a tenisz fogadás rutinos rajongói tehát joggal szimatolhatnak meglepetést… Magyar szempontból máris van minek, pontosabban kinek örülni a wimbledoni tornán, hiszen Fucsovics Márton bejutott a harmadik fordulóba, ahol pénteken délben a párizsi French Open negyeddöntősével, az argentin Diego Schwartzmannal találkozik, miközben nem sokkal arrébb, ugyanabban az időben a címvédő Novak Djokovics az ukrán származású amerikai Denis Kudlával meccsel – azzal a Kudlával, akinek amúgy bevallottan Federer a példaképe! Érdekességek, és persze kiváló oddsok tekintetében tehát el vagyunk látva, a java pedig még csak most kezdődik.