Online sportfogadás: Ismét egy rangadókban bővelkedő hétvége vár ránk

március 3, 2023

A hétközi kupamérkőzések után, hétvégén a bajnokiké a főszerep: Angliában, Németországban és Olaszországban is rangadókat rendeznek, ráadásul nem is akármilyeneket. Kezdjük nyugaton az utazást, irány a Premier League, ahol a szombati ebéd mellé a Manchester City-Newcastle United összecsapás dukál. A hazaiak nem pihenhettek túlságosan sokat az FA-kupa mérkőzésük után, ám az oddsok alapján még így is ők az esélyesebbek az utóbbi időben kissé megtorpanó Szarkákkal szemben.

Tovább folytatódik a másik manchesteri csapat diadalmenete? Az MU remekül elkapta a fonalat, a Liverpool elleni örökrangadó viszont sohasem kis kihívás, főleg nem az Anfielden. A legutóbbi négy tétmeccsükből hármat Jürgen Klopp csapata nyert meg, méghozzá óriási fölénnyel, ám most Erik ten Hag legénysége megállíthatatlannak, míg a Vörösök sebezhetőnek tűnnek – még a futball fogadás veteránjai számára is nehezen megjósolható e találkozó végkimenetele.

Ugyanez elmondható a Bundesliga pénteki csúcsmeccséről, ahol a második helyezett Borussia Dortmund és a negyedik pozíciót elfoglaló RB Leipzig feszülnek egymásnak. A Darazsak 2023-ban elképesztően teljesítenek, mind a kilenc mérkőzésüket megnyerték: a Bundesligában, a Német Kupában és Bajnokok Ligájában sem tértek le a győztesek ösvényéről. A Vörös Bikák már nem ennyire kiegyensúlyozottak, nem csoda, hogy a legjobb oddsok sárga-fekete győzelmet sejtetnek – sorozatban a tizediket.

Itáliában a Napoli-Lazio kék-fehér randevúja nyitja meg a nagy meccsek sorát pénteken, ezt követi a szombati Fiorentina-AC Milan találkozó, vasárnapra pedig AS Roma-Juventus ínyencség marad. Talán ez utóbbi összecsapás alakulhat a legszorosabban, de mindegyik mérkőzés kimenetelét rendkívül nehéz megjósolni… Tedd próbára magad, vegyél részt ingyenes tippjátékunkban, válaszolj helyesen a kérdésekre és legyen a tiéd a jól megérdemelt ingyenes fogadás!

Sőt, ha kötésben fogadsz a legizgalmasabb bajnoki mérkőzésekre, akár 30%-kal megnövelt nyereményt is zsebre vághatsz!