Online sportfogadás: Izgalmas foci és kézilabda párharcok

február 23, 2022

Szerdán folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája, ráadásul két izgalmas párharccal. A Manchester United szezonja eddig igencsak felemás. Ole Gunnar Solskjaer vezetésével végleg megfeneklett a hajó, így edzőváltásra volt szükség, a jónevű Ralf Rangnick ült le a kispadra, azzal az ígérettel, hogy ebben a félévben összeszedi a csapatot, majd ősztől szakmai tanácsadóként vesz részt a munkában. Nincs egyszerű dolga, de a bajnokságban szépen jönnek már az eredmények, a BL-ben viszont beleválasztottak az Atléticóval. Foci fogadás szempontjából ez lehet a csúcsmeccs, de igazi csemegének bizonyulhat az Ajax-Benfica derbi is. 

Ha barátaiddal együtt válogatnál a legjobb oddsok széles választékában, akkor hívd meg őket és vágj zsebre bónuszpénzt akár 75 000 Ft értékben! A meghívott barátaidnak pedig egy nagyvonalú sportfogadás bónusz üti a markukat.

Folytatódik a kézilabda Bajnokok Ligája is, ráadásul a múlt heti fiaskó után a Szegednek és a Veszprémnek is javítania kell. Ilicséknek ráadásul iszonyú nehéz dolga lesz, hiszen a Barcelona otthonába utaznak, ahová azért nem nyerni járnak az ellenfelek. A Szegedre is trükkös találkozó vár: a fehérorosz Meshkov meccs ellen ősszel is nehéz meccset játszottak Pastorék. A kézilabda fogadás szerelmesei számára izgalmas lehet még a Paris SG és a Flensburg rangadója is. 

Növeld az online sportfogadás izgalmát, köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!