Online sportfogadás: Jön a Paris SG és a Manchester City gigaütközete

szeptember 27, 2021

Több mérkőzést is ki lehetne emelni a Bajnokok Ligája második fordulójának keddi játéknapjáról, a legnagyobb felhajtás viszont biztosan a PSG-Manchester City összecsapás körül lesz. A futball fogadás rajongói számára kihagyhatatlan ez a rangadó, amelyen a világ leggazdagabb klubjai feszülnek egymásnak, olyan sztárokkal a pályán, mint De Bruyne, Neymar, Mbappé vagy éppen Messi.

Igaz, az argentin szupersztár játéka erősen kérdéses, ahogy a párizsiak győzelme is – legalábbis az oddsok ezt sugallják. A Manchester City ugyanis remek formában van: az RB Leipzig kiütése és a Chelsea legyőzése egyaránt erről árulkodik, míg a PSG-nek alaposan meggyűlt a baja a Club Brugge együttesével is, hiába köttetett számos fogadás a franciák nagyarányú győzelmére. 

A pénzzel vastagon kibélelt gigászok csatája mellett, érdemes válogatni a többi mérkőzésre vonatkozó legjobb oddsok közül: a Porto-Liverpool, a Milan-Atlético Madrid és a Real Madrid-Sheriff Tiraspol ütközet is izgalmasnak, egyedinek ígérkezik. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Bajnokok Ligája mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

Kevésbé érdekel a labdarúgás? Sebaj, nálunk akkor is megtalálhatod a számításaidat: fogadj a kedd hajnali Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles NFL-derbire, vagy válogass a tenisz fogadás megannyi opciója közül. Ráadásul az Unibet BetStream szolgáltatásával nemcsak élőben nézheted a legpörgősebb adogatásokat és a legizgalmasabb szetteket: az új – mobil alkalmazáson és böngészőn keresztül is elérhető – streaming platformnak köszönhetően, az élő sportfogadás még sosem volt ennyire gördülékeny – elvégre egyetlen pillanatra sem kell felnézned a közvetítésből az élő fogadás megkötéséhez!