Online sportfogadás: jönnek a spanyolok és az olaszok is

augusztus 12, 2022

Múlt héten megkezdődött a futballősz, az igazi nagyüzem azonban csak most indul, hiszen egy hét késéssel a spanyolok és az olaszok is megkezdik a ligaküzdelmeket. A Milan és a Real Madrid természetesen szeretné megvédeni a címét, ám a kihívók száma egyre csak nő. A foci fogadás kiemelt eseménye lesz az FC Barcelona és a Rayo Vallecano mérkőzése, hiszen a nagyon kaotikus nyár után mindenki kíváncsi lehet arra, hogy miképp muzsikál majd Xavi csapata. Carlo Ancelotti címvédő gárdája pedig az Almeira ellen kezdi majd meg a szezont, a párosítás alapján nem lehet gond a győzelem. 
A topligák indulását egy különleges tippjátékkal ünnepeljük: Válaszolj helyesen minden kérdésre és vidd el a részed a 4,8 millió Ft nyereményalapból!

Essen azonban szó az olaszokról is. Az AC Milan tavalyi meglepő bajnoki címe után idén az Udinese ellen nyitja meg a szezont, míg a mindig izgalmas Atalanta a Sampdoria ellen szerezhet pontokat. Az online fogadás természetesen vasárnap is nagy izgalmat ígér: José Mourinho megint nagyot dobhat az AS Románál? Az első lépéseket a Salermitana ellen tehetik meg, és az igazolások alapján jók az esélyei az Ekl-címvédőnek. Hétfőn pedig a Juventus bemutatkozása, Allegriék Sassuolo elleni meccsére érdemes felkészülni a foci fogadás szakértőinek. 

Mi pedig még mindig tartogatunk meglepetéseket: köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármely labdarúgó mérkőzésre, és szerezd meg a saját részedet az 1 millió forintos nyereményalapból