Online sportfogadás: Két kontinenstorna, hat meccs!

június 21, 2021

Igazi meccsdömping vár ránk az Európa-bajnokság és a Copa América hétfői játéknapján, este hattól az Eb C csoportjában a két győzelmével már biztosan a legjobb 16 közé jutott Hollandia együttese csiszolhatja tovább csapatmunkáját Amszterdamban az észak-macedónok ellen, miközben Bukarestben sorsdöntő összecsapást vív egymással Ukrajna és Ausztria nemzeti válogatottja. Utóbbi találkozó azért is sporttörténeti kuriózum lesz, mert a két együttes tétmérkőzésen még sosem mérte össze erejét. 2011-ben Lvovban ukrán, fél évre rá Tirolban osztrák győzelem született az eddigi két barátságos meccsükön, közös pont, hogy azon a két találkozón egyaránt pályára lépett Ausztria aktuális csapatkapitánya, David Alaba, és a jelenlegi ukrán szövetségi kapitány, Andrij Sevcsenko – no meg Marko Arnautović, aki egymeccses eltiltása lejártával visszatérhet a pályára.

Az élő sportfogadás elkötelezettjei este kilenc órától is örülhetnek, hiszen a B csoport két, egy időben zajló mérkőzésén komoly izgalmak várhatók! Finnország legjobbjai Szentpéterváron a már biztos továbbjutó Belgiummal találkoznak, az orosz válogatott ezalatt Koppenhágában Dánia ellen igyekszik kivívni a helyét az Európa-bajnokság legjobb 16 csapata között. Amikor a két nemzet csapatai legutóbb tétmeccset játszottak (1985-ben), a Moszkvából érkező brigádot még Szovjetuniónak hívták, a jelenlegi játékoskeretek tagjai pedig meg sem születtek – a veterán orosz Jurij Zsirkov, aki élt már annak a bizonyos világbajnoki selejtezőnek az idején, múlt héten ugyebár sérülése miatt elhagyni kényszerült a gárdát.

Dél-Amerika legnevesebb válogatottjai jóval gyakrabban találkoznak egymással, a Copa América csoportkörének harmadik fordulójában hétfő éjjel Uruguay–Chile, majd Argentína–Paraguay mérkőzéseket figyelhetünk – az Eb-meccsek mellett ezekre is érvényes legmagasabb odds kihívás játékunk, a 3,2 millió forint összdíjazású promóció egészen péntekig várja a jelentkezőket! Az uruk az előző, 2019-es Copa csoportkörében Edison Cavani találatával 1–0-ra legyőzték a chileieket, ugyanekkor a paraguayiak 1–1-es döntetlent harcoltak ki Messiékkel szemben. Mivel a csoportokból ezúttal csak az ötödik, utolsó helyezett esik ki, Paraguay legjobbjai valószínűleg látatlanban megelégednének most is egy pontosztozkodással, abban azonban biztosak lehetünk, az argentin válogatott fiatal, bizonyítani igyekvő tagjai számára csak a győzelem számít elfogadhatónak.