Online sportfogadás: Közeledik a rájátszás, élesedik a harc a parketten

március 1, 2023

Az NBA alapszakaszának pörgése egészen elképesztő: a csapatok 82 mérkőzést játszanak a Playoff-szereplés kivívásának reményében. Jelen pillanatban az alapszakasz háromnegyedénél járunk és még megannyi nyitott kérdés vár megválaszolásra. Az egyik a csoportgyőztesek kiléte: a Nyugati konferenciában a jól erősítő Phoenix Suns vagy a listavezető Denver Nuggets győzelmét jósolják az oddsok, míg a Keleti konferencia végjátéka ugyancsak izgalmas lesz, hiszen a Milwaukee Bucks és a Boston Celtics fej-fej mellett küzdenek az első kiemelés megszerzéséért. Sőt, a Philadelphia 76ers-Cleveland Cavaliers duó is odaérhet még az első helyre, bár – a legjobb oddsok alapján – erre jelentősen kevesebb az esély.

A konferenciagyőzelem megszerzésénél is izgalmasabb lehet a Play-In tornára való bekerülésért folytatott csata. Keleten a Chicago Bulls szereplése ad okot izgalomra: a Bikáknak nem lesz egyszerű dolguk, hiszen maguk mögé kell utasítaniuk a Washington Wizards, Toronto Raptors, Atlanta Hawks trió legalább egy tagját, hogy kivívják a helyüket a Play-Inben. Az egyenes ágon történő bejutás már keményebb diónak tűnik, hiszen a hatodik helyen álló Brooklyn Nets – a cikk írásának pillanatában – hat győzelemmel gyűjtött többet, mint DeMar DeRozanék.

Nyugaton óriási a tülekedés, a tizenharmadik helyen álló Okalhoma City Thunder és a negyedik pozícióban tanyázó Phoenix Suns között mindössze öt győzelem a különbség, a hihetetlen izgalmak tehát garantáltak. A jól kezdő Utah Jazz lecsúszni látszik, a New Orleans Pelicans szintén, de a címvédő Golden State Warriors is bajban lehet, a Los Angeles Lakersről nem is beszélve. LeBron Jamesék ugyan jól cseréltek játékosokat, de még így is heroikus hajrára van szükségük, hogy Play-In torna nélkül (vagy akár azon keresztül) masírozzanak be a rájátszásba. A sorsolásuk viszonylag kedvező, de James és Anthony Davis sérülékenysége keresztülhúzhatja a lila-sárga álmokat.

Hívd meg a kosárlabda fogadás iránt érdeklődő barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a legizgalmasabb NBA összecsapásokat és vágjatok zsebre értékes nyereményeket!