Online sportfogadás: Katalán tenisztorna, budapesti derbi, topligás kényeztetés

április 20, 2021

Bár a Monte-Carlóban rendezett viadal véget ért, nem maradunk a hétre tenisz fogadás nélkül, hiszen egészen a vasárnapi döntőkig zajlik az ATP 500 Barcelona Open, melyhez kapcsolódóan Nyerő Széria játékkal is kedveskedünk fogadóinknak, hogy Rafael Nadal és a sportág többi sztárja mellett tovább fokozhassák a sportfogadás izgalmait.

A futball fogadás érdekeltjeinek talán mondanunk sem kell, hogy kedd este a Groupama Arénában Ferencváros-Újpest derbit rendeznek, az FTC éppen a nagy rivális ellen biztosíthatja be matematikailag is bajnoki címét. Németországban is magyar érdekeltségű meccsnek nézünk elébe, Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orban klubja, az RB Leipzig a kiesőjelölt 1. FC Köln otthonába látogat. A sportfogadás elkötelezettjei ezen kívül válaszhatnak, egy alsó-, és egy felsőházi német rangadót is, igazi „vak vezet világtalant” találkozónak tűnik az Arminia Bielefeld-Schalke 04 összecsapás, míg ezzel szemben a Bayern München-Bayer Leverkusen meccs szép, csúcsminőségű futballal kecsegtet.

Attól tartunk, Olaszországban a Hellas Verona-Fiorentina mérkőzés inkább a bielefeldihez lesz hasonlatos, a legutóbbi öt meccsükből mindössze egyet-egyet megnyert csapatok találkozása azonban az online sportfogadás rutinos szereplőit éppen, hogy ösztönözheti a játékra! Ahogy az angol Premier League keddi mérkőzése, a Chelsea-Brighton & Hove Albion is: a londoni Kékek áprilisban nem kevesebb, mint nyolcszor lépnek pályára egy huzamban – az FA-kupa döntőjébe és a Bajnokok Ligája elődöntőjébe már bejutottak Thomas Tuchel legényei, ugyanakkor a PL-ben az első négybe kerülniük is legalább annyira fontos lenne… A Brighton ellen kiderülhet, mennyire bírják a sztárok a brutális sorozatterhelést, míg a kiesés ellen küzdő vendégeknek csak négy találkozó jut erre a hónapra, azok viszont egytől egyik kritikusak számukra az élvonalban maradás szempontjából.