Online sportfogadás: Kedd este BL-forduló!

december 7, 2020

Szerhij Rebrov és a Ferencváros ismét a mester egykori csapata, a Dinamo Kijev ellen lép pályára. Ez lesz a Fradi legfontosabb meccse a BL-ben, ugyanis a csoport harmadik helye és ezzel az Európa Ligában való szereplés a tét. Ehhez a Ferencvárosnak győznie kell idegenben, vagy döntetlen esetén legalább három gólt szereznie kell.

Az utolsó csoportmeccsel az utolsó alkalom is eljött, hogy kihasználjuk a Fradi BL-meccseire szóló elképesztő ajánlatokat. A kilenckor kezdődő mérkőzés alatt kockázatmentes élő fogadás köthető: ha legalább 3500 forint értékben fogadunk a meccs alatt és a tippünk nem jön be, akkor 3500 forint bónuszpénzt kapunk, amelye bármely online sportfogadás eseményre felhasználható.

Plusz a 18:55-kor kezdődő BL-meccsekre extrém magas oddsok várnak ránk. A legnépszerűbb fogadásokra (vagyis a hazai, döntetlen, vendég) elérhetők a legjobb oddsok, csak ki kell választanunk a számunkra legszimpatikusabb mérkőzést és előzetesen fogadnunk a győztesre, vagy az ikszre.

Karácsonyig is van még jó néhány nap, érdemes ránézni az Unibet adventi naptárára, amivel a sportfogadás sokkal jövedelmezőbb lehet és emellett az online pókerre, kaszinóra és bingóra is várnak extrák!