Online sportfogadás: Kezdődik a Bajnokok Ligája

szeptember 13, 2021

A Fradinak nem sikerült a bravúr, nem tudta kvalifikálni magát a Bajnokok Ligája 32 csapatos főtáblájára, így idén magyar csapat nélkül indulnak el az elitliga küzdelmei. Méghozzá nem is akármilyen rangadókkal!

A futball fogadás és a nagycsapatok szerelmesei elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket: az AC Milanra a Liverpool, a Real Madridra az Inter, a Bayern Münchenre az FC Barcelona, míg az Unibet játékosaira a legjobb oddsok várnak.
Most igazán nagyot nyerhetsz ezekkel a mérkőzésekkel, ha alkalmazod az online sportfogadás egyik legalapvetőbb funkcióját: vagyis kötésben fogadsz. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

Kevésbé érdekel a labdarúgás? Inkább a tojáslabda és az NFL világa vonz? Van egy jó hírünk: elrajtolt a világ legnívósabb amerikai futball ligája, az Unibeten pedig máris szemezgethetsz a különböző oddsok közül. 

Emellett számos európai labdarúgó topligát és rangos tenisztornát nézhetsz nálunk. Nézd élőben ezeket az eseményeket az Unibet BetStream szolgáltatásával: az új streaming platform a mobil alkalmazáson és a böngészőn keresztül is elérhető, legnagyobb előnye pedig az élő sportfogadás gördülékenyebbé tétele – elvégre egyetlen pillanatra sem kell felnézned a közvetítésből az élő fogadás megkötéséhez!