Online sportfogadás: Kezdődik a Nemzetek Ligája, új kupát adnak át

június 1, 2022

A BL-döntő után a foci fogadás további izgalmakat tartogat. Rögtön nyár elején itt van a Nemzetek Ligája, az a sorozat, melyet sokan kritizáltak indulásakor, még akkor is, ha az elgondolás logikus volt: a sokszor unalmas, tétnélküli barátságos találkozók helyett játszanak tétre menő meccseket a nemzeti csapatok. Persze kérdés, hogy ki mennyire veszi mindezt komolyan, de azért az elmúlt kiírásokban is láthattunk bőven izgalmas meccseket, ráadásul most már a magyar válogatott is a legjobbak között szerepel. 

Szerdán Wales és Lengyelország találkozójával indul a sorozat, az pedig teljesen egyértelmű, hogy mindkét csapat szeretne győzelemmel rajtolni. Ebben a négyesben egyébként még Belgium és Hollandia van, így azért a továbbjutásra nem a ma pályára lépő két gárdának van a legnagyobb esélye. 

A klasszikus értelemben vett sportfogadás mellett ingyenes tippjátékot indítottunk a Nemzetek Ligája találkozók mellett. Vegyél részt ebben és értékes ingyenes fogadások ütik a markod, ha ügyesen tippelsz! Ha pedig végig kitart a jó szériád, akkor akár egy 50 000 Ft értékű ingyenes fogadás is nálad landolhat.

Nem mellesleg a szerdai napon egy igazán különleges meccset is rendeznek. Az európai és a dél-amerikai szövetség úgy döntött, hogy összeeresztik a két kontinenstorna győztesét, így Olaszország és Argentína szerda este a Wembley-ben csap majd össze. A tét egy trófea, de azért annyira valószínűleg nem fognak rágörcsölni az edzők, így izgalmas kísérletezéseket is láthatunk majd. Természetesen ehhez a mérkőzéshez is a legjobb oddsok bőséges kínálatát biztosítjuk.