Online sportfogadás: Kezdődik az ötkarikás futballtorna!

július 21, 2021

Még semmit nem lehet biztosra venni a tokiói olimpiai játékok kapcsán, könnyen megeshet, hogy az ötkarikás eseményen megnyitója előtt törlik az olimpiát… A futball fogadás rajongói azonban aligha aggódnak emiatt a pénteki ceremónia előtt, hiszen a labdarúgó torna már elkezdődött, az Unibet kínálatában pedig most is a legjobb oddsok közül válogathatsz, ráadásul minden mérkőzésen alkalmazható az élő fogadás funkció is.

A férfiak mezőnyében, a Dani Olmóval és Pedrivel felálló Spanyolország tűnik a legesélyesebbnek a végső győzelemre, míg Brazília, Franciaország, Argentína, Németország és a házigazda Japán kevéssel vannak csak lemaradva a Vörös Fúria mögött.

A győztes csapat kiléte mellett, a gólkirály személyére is akadnak oddsok, vagyis fogadás tárgya lehet, hogy ki lesz az ötkarikás futballtorna Aranycipőse. Matheus Cunha, Max Kruse vagy esetleg André-Pierre Gignac? Tippeld meg bátran, ahogy azt is, hogy mely csapatok nyerik az egyes kvartetteket!

Tokió után pedig következik a futball és a sportfogadás szerelmeseinek igazi Kánaánja: indulnak az európai topligák és a Bajnokok Ligája!