Online sportfogadás: Kezdődik az egyenes kieséses szakasz

december 2, 2022

Szombaton már a nyolcaddöntőkkel folytatódik az idei foci vb, ami azt jelenti, hogy fokozódnak az izgalmak az online fogadás terén is. Itt már nincs javítási lehetőség, minden csapat az életéért küzd. 

Szombaton a délutáni idősávban Hollandia az Egyesült Államokkal csap majd össze. Az Oranje visszafogott teljesítménnyel, de magabiztosan szerezte meg csoportja első helyét, míg a tengerentúliak Anglia mögött jutottak tovább másodikként. Első ránézésre ez egy kifejezetten izgalmas meccsnek tűnik, ahol a legjobb oddsok kedvelői számára a legnagyobb kérdést a gólok száma jelenti, hiszen eddig egyik csapat sem a szerzett találatokra épített elsősorban, miközben mindkét esetben óriási támadópotenciállal gazdálkodhatnak az edzők. 

A foci fogadás estére is tartogat izgalmakat, akkor ugyanis Argentína és Ausztrália játszik majd egymás ellen. A Kenguruk a torna egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatták azzal, hogy Dánia ellen ki tudták harcolni a továbbjutást, míg Lionel Messiék eddig nem mutatták meg az igazi arcukat. Ismét egy olyan párosítás, ahol a motivált kiscsapat meglepheti a nagy esélyest. 

Tedd izgalmasabbá a meccseket az Unibet tippjátékával, amivel most akár 12 000 Ft értékű ingyenes fogadást is nyerhetsz, ha ügyesen tippelsz. 

Vasárnap újabb két mérkőzéssel folytatódik a torna. Az eddig igencsak szürke lengyel válogatott a címvédő Franciaország ellen próbálja meg a lehetetlent, az élő fogadás szempontjából azonban jóval izgalmasabb lesz az esti Anglia-Szenegál mérkőzés, amelyen két nagyon eltérő stílusú gárda csap majd össze, és nem kizárható, hogy az afrikai együttes meglepetést okoz majd. 

Ezekre a mérkőzésekre is számtalan ajánlattal készülünk: látogass el az Unibet szurkolói zónájába, és válaszd ki a neked legmegfelelőbb fogadásokat!