Online sportfogadás: Kezdődik az Európa Liga selejtezőjének utolsó köre

augusztus 18, 2021

Elrajtolt a play-off kör a nagy európai kupasorozatokban, így a BL után az EL selejtezői is könnyedén sportfogadás tárgyává válhatnak. Sajnos, sem az Európa Ligában, sem az Európa Konferencia Ligában nem szoríthatunk már magyar csapat sikeréért, miután mind a három magyar induló idő előtt búcsúzni kényszerült…

Sovány vigasz, de így legalább valamivel nyugodtabban űzhetjük a futball fogadás művészetét, elvégre már nem kell számolgatni, ágrajzokat nézegetni vagy aggódni a hazai klubok búcsúzása után. Cserébe maradt több patinás nagycsapat – mint a Celtic, a Galatasaray vagy éppen az Olympiakosz és a Rangers, de a magyar érdekeltséggel bíró Fenerbahce-ról se feledkezzünk meg –, valamint a legjobb oddsok, amelyek mindegyik EL-, és Konferencia Liga-mérkőzés kapcsán elérhetők az utolsó oda-visszavágós párharcok végéig.

Nincs vesztegetni való időd: fogadj legalább 3500 Ft értékben egy labdarúgó Bajnokok Ligája, Európa Liga, vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre a Fogadásépítővel és egy 1500 Ft értékű élő fogadás üti a markodat!