Online sportfogadás: Ki lesz az NBA Draft első választottja?

június 22, 2022

Péntek hajnalban rendezik meg az NBA holtszezonjának legnagyobb eseményét: a 2022-es NBA Draftot. Amíg a liga szupersztárjai nyári pihenőjüket töltik, a legtehetségesebb ifjú csillagok a brooklyni Barclays Centerben gyűlnek össze, ahol kiderül, melyik csapatban folytathatják pályafutásukat az NBA harminc klubja közül.

A kosárlabda fogadás rajongói számára kiemelten fontos rendezvény ez, hiszen itt választhatják ki kedvenc gárdájuk új kulcsfiguráját, a draft kimenetele pedig akár a következő szezon végeredményét is befolyásolhatja. Természetesen, a legnagyobb felhajtás az 1/1-es játékos, azaz az első kiválasztott személye körül van, az izgalmakból pedig az Unibet sem szeretne kimaradni. Válogass a legjobb oddsok közül és legyen az 1/1-es kiléte a következő fogadás tárgya!

Az erőviszonyok folyamatosan változnak, sokan Chet Holmgrent, a Gonzaga vékonydongájú – mondhatni Kevin Durant felépítésű – centerét várták az első helyre, ám mostanra a harmadik helyre csúszott vissza a támadásban és védekezésben egyaránt remeklő center. Közvetlenül előtte a Duke erőcsatárát, Paulo Bancherot találjuk, aki az idei draft előtt két kategóriában is a második helyet foglalja el: az oddsok alapján a második legesélyesebb játékos az 1/1-re, illetve ő a második legtehetségesebb erőcsatár.

Ebből egyértelműen következik, hogy ugyanaz a személy van mind a két lista élén: Jabari Smith Jr. A négyes poszton játszó, 19 esztendős tehetség igazi NBA-családban nőtt fel, hiszen édesapja is megfordult a ligában. A tripláiról ismert ifjú erőcsatár viszont jóval nagyobb karriert futhat be, mint tette azt idősebb Jabari Smith: az Auburn Egyetem üdvöskéjét bármelyik NBA csapat szívesen látná.
Vajon ki mellett teszi le a voksát az Orlando Magic edzői stábja?