Online Sportfogadás: Ki lesz Wenger utódja?

április 20, 2018

A futballszezon végéhez közelítve fölpörögnek az események: egyre több ligában dől el a bajnoki cím sorsa és a kupaküzdelmek is lassan a végéhez érkeznek. Kell-e ennél jobb alkalom egy-egy jó fogadás megkötéséhez? A kérdés persze inkább költői, hiszen számtalan jobbnál jobb odds vár ezen a hétvégén is az online sportfogadás szerelmesire.

Angliában az FA Kupa elődöntőjét rendezik, míg Spanyolországban szombat eset a Barcelona és a Sevilla lép pályára a Copa del Rey fináléjában. Ilyenkor menetrendszerűen szokott jönni részünkről is a figyelmeztetés, hogy egy kupameccsre rakott tét nagyobb rizikóval jár, mintha egy sima bajnokira tippelnénk, de az élő fogadás segítségével minimalizálhatjuk a kockázatot.

Arról sem érdemes megfeledkezni, hogy nálunk nem csupán konkrét sporteseményekre fogadhatsz, hanem számos speciális odds között is válogathatsz. A legnépszerűbb ilyen fogadás forma most egyértelműen arra vonatkozik, hogy ki lesz Arsene Wenger után az Arsenal új menedzsere? Ha van esetleg egy tuti megérzésed, akkor nem érdemes sokáig habozni! https://hu1.unibet.com/betting#event/1002556619