Online sportfogadás: Kik jutnak be az ANK fináléjába?

február 2, 2022

Mindössze négy mérkőzés van hátra a 2022-es Afrikai Nemzetek Kupájából: a két elődöntő, valamint a bronzmeccs és a finálé. A legfontosabb kérdésekre tehát most kapnak választ a kontinensbajnokság követői és a futball fogadás szerelmesei. Vajon Burkina Faso tovább menetel a torna meglepetéscsapataként? Vagy az oddsok alapján jóval esélyesebb Szenegál simán kiejti a korábbi ezüst és bronzérmest? Teranga oroszlánjainak jó esélye van a döntőbe kerülésre, topligás játékosokkal teletűzdelt keretük ugyanis – papíron – sokkal erősebb, mint a Csődöröké.

A másik elődöntő jóval kiegyenlítettebb párharcot hozhat, miután Kamerun és Egyiptom játékereje között nincs számottevő különbség. A Fáraók soraiban ott van Salah, aki egymaga is bármikor képes eldönteni a rangadót, míg a Szelídíthetetlen oroszlánok az Aboubakar-Ekambi duóval rohamoznak majd. A csatárpáros eddig összesen 11 gólt szerzett, Aboubakar a maga féltucat találatával magabiztosan vezeti a góllövőlistát, éppen csapattársa, az ötgólos Ekambi előtt. Vajon a mesterlövészek egyike betalál majd Egyiptom kapujába is? Esetleg Salah kezdi meg a gólgyártást? Tippeld meg a mérkőzés első góljának szerzőjét, valamint a találat percre pontos idejét és vidd el Aranygól tippjátékunk fődíját, amely nem kevesebb mint 1,6 millió Ft.

Afrika után érdemes egy kicsit Amerikára figyelni, azon belül is Los Angelesre: az Angyalok városának kosárlabda-rangadójára péntek hajnalban kerül sor, a Los Angeles Clippers fogadja a Los Angeles Lakerst. A házigazdák nem számíthatnak két legnagyobb sztárjukra, Kawhi Leonard és Paul George is sérült, míg a másik oldalon ismét összeállhat a LeBron James-Anthony Davis duó. Más kérdés, hogy a lila-sárgák két legnagyobb csillagának játéka sem tűnik egyértelmű garanciának a sikerre…