Online sportfogadás: Kupamérkőzések szerte Európában

március 2, 2022

A szokásos hét eleji hiátus után, ismét a labdarúgás kerül a középpontba – az országos kupasorozatoknak köszönhetően. Franciaországban, Spanyolországban, Angliában, Hollandiában, Németországban és Olaszországban is rendeznek találkozókat, méghozzá a legnagyobb klubok részvételével. Persze, egy-két szupercsapat már kihullott, például a Real Madrid, a Barcelona vagy éppen a Bayern München már nem pályázhat triplázásra a szezon végén…

Az Olasz Kupa már az elődöntőknél jár, a futball fogadás rajongóinak legnagyobb örömére pedig két remek párosítás alakult ki: a milánói ág (Inter-AC Milan) első mérkőzése döntetlenre végződött, míg a Fiorentina-Juventus párharc odavágóján szintén erre az eredményre számíthatunk – az oddsok láttán mindenképpen. Angliában, az FA-kupában találunk megannyi kiegyensúlyozatlan párosítást, ilyen például a Liverpool-Norwich találkozó, amelyet nem elég, hogy élőben nézhetsz az Unibet TV-n, de élő fogadás során akár a 25%-os nyereménynövelőt is felhasználhatod erre a mérkőzésre!

Ami a Király-kupát illeti: a legnagyobbak már búcsúztak, a Valencia-Athletic Bilbao találkozó viszont még így is pikánsnak ígérkezik, míg a másik ágon a remek formában játszó Betisre érdemes odafigyelni. Franciaországban a Monaco szereplése lehet fogadás tárgya, a Holland Kupában pedig rangadót rendeznek: a PSV könnyedén döntőbe juthat a Go Ahead Eagles ellen, az AZ Alkmaar-Ajax összecsapás viszont igazán pikánsnak és – még a legjobb oddsok segítségével is – kiszámíthatatlannak tűnik.

Magyar érdekeltségű eseményt keresel? A Német Kupa küzdelmei során megpillanthatsz pár ismerős arcot, hiszen az RB Leipzig színeiben három honfitársunk (Gulácsi Péter, Willi Orbán, Szoboszlai Dominik) is pályára lép, míg Sallai Roland a Freiburg továbbjutásáért küzd majd! Hívd meg a barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a mérkőzéseket online, hiszen a közvetítések során egy-egy élő fogadás megkötésére is remek lehetőség adódik – ráadásul akár 75 ezer Ft bónuszpénz is a tiéd lehet, ha elég ismerősödet vonod be a játékba!