Online sportfogadás: Kupameccsek bűvöletében

február 1, 2023

Megszámolni is nehéz, hogy hány különböző kupában rendeznek mérkőzéseket február első napján, éppen ezért kezdjünk inkább egy bajnoki fordulóval. A Ligue 1 teljes mezőnye pályára kerül szerdán, a sztárokkal teletűzdelt Paris SG pedig megpróbálja kiköszörülni a hétvégi csorbát: a Reims elleni ikszet követően, a Montpellier lesz a listavezető ellenfele, a legjobb oddsok pedig tükörsima fővárosi győzelmet jósolnak. Persze nem volt ez másképp a Reims-meccsen sem, amelynek végén bizonyára sok-sok fogadás úszott el… Egyébként sem hibázhat már túl sokat a címvédő – a Lens és a Marseille gárdája is lőtávolon belül van.

Spanyolországban az első helyen álló Barcelona és a második pozícióban tanyázó Real Madrid is pótol: előbbi a Real Betis, utóbbi a Valencia ellenében. Valamivel keletebbre, Olaszországban már a Coppa Italia negyeddöntői zajlanak, az oddsok alapján két patinás gárda, a Fiorentina és az AS Roma kerülhet be a legjobb négy közé. Germániában, a DFB Pokal nyolcaddöntőin feltűnik a három legnagyobb csapat: a Szoboszlai Dominik remek teljesítménye által is repített RB Leipzig, az egyre inkább magára találó Borussia Dortmund, valamint a lejtmenetben lévő Bayern München. Persze, a Bőrnadrágosok rossz formája ellenére a búcsújuk óriási szenzáció volna.

A Newcastle United-Southampton angol Ligakupa elődöntőn már túl vagyunk, a dúsgazdag „Szarkák” lesznek a Manchester United-Nottingham Forest összecsapás győztesének ellenfelei a fináléban. Vajon Erik ten Hag sikerrel veszi ezt az akadályt is és versenyben marad első angliai trófeájáért?

Hétközi bajnoki találkozók, izgalmas kupameccsek: fogadj kötésben a legkiválóbb mérkőzésekre és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!