Online sportfogadás: Kupasorozatok, bajnoki rangadók

január 27, 2023

A futballvilágnak az elmúlt napokban kicsit kevesebb figyelmet szenteltünk, ennek azonban most vége, hiszen a hétvége tradicionálisan a foci fogadás terepe, ezekben a napokban ráadásul kupamérkőzéseket és bajnoki rangadókat is rendeznek. Kezdjünk az angolokkal, hiszen az FA-kupában péntek este Manchester City-Arsenal rangadót rendeznek, ahol érdemes lesz figyelni, hogy melyik csapat hogyan áll ehhez a mérkőzéshez. A City-t fűtheti a bizonyítási vágy, Az Arsenalnak viszont ez a találkozó a jelenlegi bajnoki állás mellett nem biztos, hogy igazán fontos lesz. 

A hétvégi kínálatból mindenképpen ki kell emelnünk a Bayern München és az Eintracht Frankfurt derbijét is. A Bayern nincs kiemelkedő formában, a Frankfurt viszont évek óta szisztematikusan építkezik, és ez ezúttal meg is hozhatja az eredményét. 

Tedd izgalmasabbá a hétvégi meccseket a tippjátékunkkal! Válaszolj helyesen a kérdésekre és vidd el a részed a 8 millió forint nyereményalapból!

A napokban a darts világ legjobbjai is összecsapnak, ez pedig mindig csemege az online fogadásban jártasak számára. A Masters első napján több izgalmas derbin szurkolhatunk majd: Ryan Searle Dave Chisnall-lal küzd a továbbjutásért, Nathan Aspinall Stephen Buntinggal vívhat kiélezett mérkőzést, Joe Cullen pedig Chris Dobey ellen hacolhatja ki a következő fordulóba jutást. 

Az év egyik legfontosabb tornája alatt pedig nemcsak élő fogadási ajánlatokkal, hanem egy 25%-os eredménynövelővel is készülünk!