Online Sportfogadás: Lassan vége a futball szezonnak

május 19, 2017

Az utolsó fordulót rendezik szombaton a Bundesligában. Az már eldőlt, hogy a Bayern München bajnok, illetve kiesik az Ingolstadt és a Darmstadt, de az európai kupaindulást jelentő helyekért még nagy a tolongás. Az sem biztos még, hogy az osztályozós helyen álló Hamburg valóban ott is végez, szóval akadnak még eldöntetlen kérdések. Az online sportfogadás segítségével ezt a helyzetet egy kis elemzéssel és szerencsével könnyen a saját javunkra fordíthatjuk.

A Premier League-ben is az utolsó kör következik vasárnap. A bajnoki cím tulajdonosa már itt is megvan és a kiesők kiléte sem kérdés. Az előzetesen megkötött fogadások helyett talán jobban megéri majd az élő fogadás lehetőségét kihasználni, hiszen az utolsó forduló tartogathat még meglepetéseket.

Spanyolországban is véget érnek a La Liga küzdelmei és ugyan biztosan még nem lehet kijelenteni, hogy a Real Madrid lesz bajnok, de azért elég valószínű, hogy ez lesz a forgatókönyv. Nagyjából ez a helyzet az olaszoknál is – igaz, ott még két forduló van hátra, de Juve a szerdai kupagyőzelem után bebiztosíthatja a bajnoki címet is.

Akármilyen sportesemény mellett teszed le a voksod, nálunk a legjobb oddsok várnak rád, amit az online sportfogadás világa kínálhat!