Online sportfogadás: Már csak egy hely kiadó a női kézilabda Eb elődöntőjében

november 16, 2022

A kézilabda fogadás kedvelői számára izgalmas nap következik, hiszen zárul a középdöntő, pénteken már az elődöntőkkel folytatódik a torna. Már csak egy hely kiadó a legjobb négy között, de az sem mindegy, hogy ki hányadik helyen jut tovább. 
Ma egyidőben zárulnak le mindkét csoport küzdelmei, a magyar csapat pedig ezúttal a délutáni időpontot kapta, Golovin Vlagyimir gárdájának ellenfele a házigazda Szlovénia lesz, akik az eredmények kedvező alakulása nyomán akár még az elődöntőbe is bejuthatnak. A magyar csapat számára már csak az a kérdés, hogy a 11. vagy a 12. helyen végez, de ez sem mindegy, mert az olimpiai kijutás szempontjából még lehet jelentősége a helyezésnek. 

A 2. csoportban Franciaország és Montenegró már biztosan ott van az elődöntőben, mögöttük azonban óriási a tumultus, ezért a Románia-Németország és a Hollandia-Montenegró találkozó is izgalmas lesz az online fogadás szakértői számára. A kézi Eb-ből pedig most profitálhatsz is: köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben egy női kézilabda Európa-bajnoki meccsre és jóváírunk neked egy megegyező értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!

A magyar futballválogatott is pályára lép csütörtökön, így a foci fogadás is tartogat még izgalmakat a vb előtt. Marco Rossi csapatának ellenfele Luxemburg lesz, a meccset pedig már leginkább a jövő évi Eb-selejtezőkre való felkészülésnek érdemes tekinteni. 

A foci vb előtt mindenki igyekszik képbe kerülni az esélyekkel kapcsolatban, mi azonban azokra is gondolunk, akik nem fejből sorolják a kezdőcsapatokat: hozz létre egy borzasztó szelvényt, lehetőleg egyetlen végeredményt se találj el, és nyerj akár 40 millió forintot!