Online sportfogadás: Már csak két hely kiadó a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében

március 16, 2022

Vajon a Villarreal és a Lille párosából valamelyik sokkolni tudja a világot? Mindkét csapat esélytelen(ebb)ként indul neki saját párharca visszavágójának, ugyanakkor a Bajnokok Ligája idei szezonjában már többször is kiderült: pusztán az oddsok alapján nem tippelhető meg egy mérkőzés végeredménye… A „Sárga tengeralattjárónak” Torinóban kell bizonyítania a Juventus ellen, amely ellen hazai pályán ikszre mentette az odavágót, míg a Lille-re nehezebb feladat vár, Londonban kellene fordítania a címvédő Chelsea vendégeként, ráadásul kétgólos hátrányból. Jelen pillanatban lehetetlen küldetésnek tűnik ez a forgatókönyv, ám ha a „Kékek” figyelmét elvonja a klub körül zajló csetepaté, könnyen botlás lehet a dologból.

A futball fogadás szerelmesei alighanem fejből fújják a BL-hetek menetrendjét, azaz hogy az elitligás napokat követi az Európa Liga és Konferencia Liga fémjelezte csütörtök. Ezúttal is remek összecsapások várhatók a hét utolsó előtti munkanapján, elég csak a Lyon-Porto, Frankfurt-Betis, Leverkusen-Atalanta vagy a West Ham-Sevilla párosításokra gondolni, de a Barcelona törökországi vendégjátéka mellett sem szabad szó nélkül elmenni, főleg annak tudatában, hogy a gránátvörös-kékeknek a továbbjutáshoz nyerniük kell a Galatasaray otthonában. Fogadj a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga találkozóira hármas, négyes vagy ötös kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

A kupasorozatok szemügyre vétele után irány Anglia, hiszen javában zajlanak a pótlások a Premier League-ben: az Everton a Newcastle ellen harcol tovább a kiesés elkerüléséért, a Brighton a Tottenhamet fogadja, míg a bajnoki címre hajtó Liverpool Londonba látogat, ahol az Arsenal vendége lesz a hétközi rangadón. Eközben a Bundesligában Mainz-Dortmund mérkőzést rendeznek, amelyre csakugyan a legjobb oddsok vonatkoznak – induljon a futball fieszta!